Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Laboratorní přístroje        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   17.5.2022 - 20.5.2022 AMPER 2021
  1.6.2022 - 2.6.2022 LABOREXPO
  18.6.2022 - 22.6.2022 HPLC 2023
  21.6.2022 - 24.6.2022 analytica 2022
  20.7.2022 - 23.7.2022 Mendel Genetics Conference 2022
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Řešení NMR profilování olivového oleje 1.0™ pro kontrolu kvality a ověřování pravosti ke zvýšení integrity dodavatelského řetězce

Nový roztok pro analýzu olivového oleje i pro stolní FT-NMR bez kryogenu Fourier 80™

Společnost Bruker uvádí na trh nové NMR řešení Olive Oil-Profiling 1.0™ pro ověřování pravosti a kontrolu kvality olivového oleje, který je jedním z nejvíce falšovaných potravinářských produktů na světě. Toto řešení dále rozšiřuje portfolio řešení společnosti Bruker pro analýzu potravin a bude nabízeno na dvou platformách nukleární magnetické rezonance (NMR), a to na zavedené platformě NMR FoodScreener™ 400 MHz a také na stolním systému Fourier 80 bez kryogenu.

Obě řešení odpovídají různým požadavkům zúčastněných stran v odvětví olivového oleje. Stolní NMR řešení je určeno stáčírnám olivového oleje, zkušebním laboratořím a satelitním laboratořím. Řešení NMR FoodScreener se zaměřuje na vládní a soukromé zkušební laboratoře pro analýzu široké škály složitých potravinářských matric. Tato platforma umožňuje stohování obsahu různých řešení pro NMR profilování potravin v jednom systému.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 21.4.2022

analýza oleje, NMR

Reklama
Reklama

Reklama