Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   17.4.2024 - 19.4.2024 Hutní a průmyslová analytika 2024, mezinárodní konference
  19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Společnost Infonote vydává vylepšený systém pro správu laboratorních informací

Společnost Infonote Datasystems vyvinula vylepšenou verzi svého systému pro správu laboratorních informací (LIMS), který je speciálně navržen tak, aby poskytoval řadu rozšířených funkcí potřebných v laboratorním sektoru, včetně možnosti spravovat a řídit interakce mimo bezprostřední laboratorní prostředí.

Systém Infonote LIMS je konfigurovatelné softwarové řešení založené na cloudu, které spravuje komplexní interakce dat a lidských zdrojů soustředěné kolem laboratoře, ale nyní obsahuje další funkce směrem ven, které se týkají souvisejících oddělení a podpůrných podnikových funkcí.

Systém Infonote LIMS, který byl původně softwarovým projektem na míru pro jednoho zákazníka, byl z tohoto osvědčeného produktu vyvinut do podoby balíčkového řešení dostupného pro všechny laboratorní provozy. Obsahuje základní sadu funkcí navrženou tak, aby splňovala obecné požadavky laboratorních činností a podniků, podpořenou konfigurovatelným pláštěm a volitelnými softwarovými moduly, které mohou integrovat jednotlivé procesy specifické pro konkrétní provoz nebo obchodní model laboratoře. Mezi základní moduly systému LIMS patří správce případů, matice školení, která rovněž zaznamenává školení zaměstnanců, a databáze reagencií pro sledování a dokumentování používání reagencií v patologii a dalších oborech.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 7.3.2023

LIMS

Reklama
Reklama

Reklama