Věda a výzkum       Akademon       Vesmír       Osel       AVO       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Laboratorní přístroje        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.10.2020 - 22.10.2020 Analytica 2020
  21.10.2020 Webinář: LC-MS/MS trojitý kvadrupól
  23.10.2020 Online seminář: AI a data - nové právní výzvy
  4.11.2020 Webinář: LC-MS/MS trojitý kvadrupól
  10.11.2020 SCIENCE COMMUNICATION 2020
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Chemeurope.com. Klikněte na titulek:

Jednoduché určení čtyř vlastností mléčného produktu během několika sekund.

Firma LUM uvádí nový přístroj na jednoduché určení čtyř vlastností potravinářských výrobků během několika sekund.
LUMiFlector dokáže určit obsah tuku, proteinů a suchého obsahu v mléku či mléčných výrobcích.
Přístroj využívá inovativní MRS Technologii (Multi Reflectance Spectroscopy) založenou na měření optických vlastností.
Vzorek je osvětlen světlem různých vlnových délek a po interakci jsou změřeny vlastnosti (rozptyl, odraz, fluorescence). Je snímáno více než 100 signálů.
Další pokračování článku popisuje vlastnosti přístroje LUMiFlector.
(článek je v angličtině)

Datum: 26.11.2019

Multi Reflectance Spectroscopy, měření potravinářských výrobků

Reklama
Reklama

Reklama