Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Představujeme automatizaci vzorků a nové významné funkce stolního NMR spektrometru X-Pulse.

Díky pokročilé modulární konstrukci je nyní X-Pulse jediným plně upgradovatelným širokopásmovým stolním NMR systémem pro potřeby chemické analýzy ve výzkumu, vývoji, kontrole kvality a výuce.

Společnost Oxford Instruments uvádí na trh zcela nový stolní širokopásmový NMR spektrometr X-Pulse s automatickou výměnou vzorků X-Auto. Nově přidané funkce X-Pulse výrazně zvyšují snadnost použití, propustnost a možnost vzdálené práce a zároveň dále snižují průběžné náklady. Toho bylo dosaženo odstraněním jakékoli potřeby deuterovaných rozpouštědel pomocí nové technologie uzamčení frekvence externího signálu, přidáním automatického softwarového přepínání mezi jádry, zlepšením citlivosti a bezobslužnou výměnou vzorků. Nepřetržité monitorování průtoku a pokročilé řízení teploty vzorku jsou spojeny s jediným skutečně širokopásmovým výběrem jader, který umožňuje řešit různorodé potřeby analytické chemie v různých odvětvích, od baterií po léčiva. Díky jedinečné modulární architektuře je tento nový přístroj X-Pulse plně konfigurovatelný a představuje vysoce nákladově efektivní investici pro základní vědecké účely, pokročilý analytický výzkum, optimalizaci kontroly kvality a výuku.

Kombinace nového podavače vzorků X-Auto, který umožňuje přednastavení až 25 vzorků, a nové funkce v softwaru SpinFlow 3.1 zajišťuje, že uživatelé mohou přidávat jednotlivé experimenty nebo dlouhé fronty ke každému vzorku několika jednoduchými kliknutími.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 5.5.2022

NMR spektrometr

Reklama
Reklama

Reklama