Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Spolehlivé automatické odstraňování těsnění mikrodestiček

Automatizovaný odstraňovač těsnění destiček od společnosti Azenta Life Sciences je ideálním produktem pro laboratoře, které se potýkají s opakovaným odstraňováním těsnění mikrodestiček při zachování integrity vzorku.

Automatizovaný odstraňovač pečetí destiček je navržen jako automatizovaný systém, který drží destičku dole, zatímco se pečeť odlepuje, čímž se eliminují problémy s křížovou kontaminací, které jsou běžné při použití manuálních technik odstraňování pečetí. Provozní režim systému také minimalizuje poškození desky nebo pečeti a integrovaná funkce ověření odstranění pečeti snižuje počet chyb při manipulaci s deskami.
Automatizovaný odstraňovač pečetí z destiček, který spolehlivě odstraňuje pečetě z široké škály typů mikrodestiček jediným stisknutím tlačítka, prokazatelně zvyšuje produktivitu až o 200 odstranění pečetí z destiček za hodinu. Jádrem tohoto jedinečného výrobku je patentovaný mechanismus odstraňování pečetí. Automatizovaný odstraňovač těsnění destiček používá nové médium pro odstraňování pásky, které eliminuje potřebu mechanických mechanismů odstraňování, jež jsou často náchylné k selhání. Výsledkem je robustní a spolehlivý automatizovaný systém, na který se lze spolehnout, že bude pokaždé fungovat bezchybně.
Automatizovaný odstraňovač pečetí z desek lze používat ručně nebo jej lze integrovat do automatizovaných systémů s externími roboty.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 9.4.2024

mikrodestičky

Reklama
Reklama

Reklama