Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Společnost Technobis uvádí na trh přístroj pro screening reakcí, který mění pravidla hry

Budoucnost reakčního screeningu je tady
Společnost Technobis, která vyvíjí laboratorní technologie, uvedla na trh ReactALL™, inovativní stolní systém s více reaktory pro středně výkonné experimenty, který pomáhá vědcům využít málo využívané noci a víkendy. Systém ReactALL™, který je nyní celosvětově dostupný, využívá novou integrovanou technologii automatického odběru vzorků k urychlení screeningu chemických reakcí, optimalizace, průzkumu tras, profilování reakcí a kinetiky. ReactALL™ řeší mezeru mezi vysokokapacitním a nízkokapacitním screeningem a poskytuje vysoce kvalitní výsledky bohaté na data s nízkou potřebou materiálu.
Nový přístroj společnosti Technobis, vyvinutý s vědeckým přispěním společnosti Pfizer, využívá patentovanou technologii SmartCap™ k odebírání vzorků, ochlazování a ředění přímo do komerčních standardních vialek HPLC (vysokoúčinná kapalinová chromatografie). Nastavení reakce je rychlé, s ReactALL™ trvá méně než 30 minut.
Systém se skládá z pěti malých reaktorů, z nichž každý je vybaven plně automatizovaným vzorkováním. Reprezentativní vzorky se na systému ReactALL™ okamžitě uhasí, naředí a přenesou do standardních HPLC vialek. Objem vzorku a ředění je přesně řízen systémem pro kvantitativní analýzu. Širokoprůchodné hadičky a zefektivněná fluidita bez použití čerpadla zajišťují robustní přenos vzorků, a to i u heterogenních vzorků. A nová technologie odběru vzorků SmartCap™ nepropichuje přepážky reaktoru, takže nedochází k propíchnutí otvorů pro ztrátu rozpouštědla.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 12.4.2024

screening reakcí

Reklama
Reklama

Reklama